Despre noi

De partea clientului

Societatea Civilă de Avocaţi "Nicolescu & Masters" înseamnă eficienţă şi parteneriat.

O echipa de avocaţi specializaţi în diferite domenii de drept furnizează cele mai bune şi rapide soluţii în favoarea intereselor Dvs. Principiul de funcţionare al "Nicolescu & Masters" este acela potrivit căruia cel mai important membru al echipei şi al parteneriatului este însuşi Clientul.

Nicolescu & Masters reprezintă Romania în cadrul Organizației internaționale PraeLegal


Echipa noastră


Despre noi

Principiile în baza cărora funcţionează societatea "Nicolescu & Masters" sunt rezolvarea eficientă a problemelor în domeniul legal, profesionalismul şi calitatea asistenţei de specialitate furnizate. Într-un domeniu în care timpul înseamnă bani, punem accentul pe intervenţia şi implicarea directă în rezolvarea cazurilor, prin asistenţă şi reprezentare legală eficientă: ne dedicăm toată experienţa, astfel încât problemele Dvs să fie rezolvate în cel mai scurt timp cu putinţă.

Birocraţia nu reprezintă un obstacol în demersul nostru profesional, întrucât avem relaţii strânse cu orice instituţie publică. Atenţia minuţioasă pe care o acordăm detaliilor, profesionalismul şi expertiza de calitate sunt completate de atitudinea pro-activă vizavi de cazuri, astfel încât interesele Clientului să fie apărate cu maxim succes în minimum de timp.

Avem o echipă solidă, compusă din avocaţi definitivi specializaţi pe diferite domenii de drept, echipă care este pregătită să reprezinte cu succes interesele dumneavoastră. În plus faţă de expertiza şi susţinerea noastră, vă punem la dispoziţie şi serviciile mai multor experţi-colaboratori pe domeniile financiar-contabil, bancar sau asigurări. De asemenea, societatea noastră desfăşoară activităţi în colaborare cu mai multe birouri notariale, birouri de executori judecătoreşti şi birouri de lichidatori judiciari.